Autora: Maria Nazzaro, nova coordinadora de la JSA

El passat dimarts al vespre ens vam reunir presencialment a la seu del Partit Socialdemòcrata diversos membres de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) amb l’objectiu d’encarar un nou futur i treballar amb noves idees. El fins aleshores coordinador, el meu company i amic Joao de Melo, va anunciar que creia que era hora de fer un canvi i escollir una nova junta. I així ho vam fer.

 
Presentar-me com a candidata a la coordinació de la JSA era un fet que em plantejava des de fa un temps i que em feia especial il·lusió. Il·lusió perquè confio i crec en la política com a generadora de canvis i benestar social i crec que els joves som un dels col·lectius que més possibilitat tenim per fer que això sigui una realitat. Soc de la ferma idea que junts som millors, que treballant plegats podem assolir grans fites. 


Un dels grans reptes que ens plantegem des de la JSA és el de ser capaços d’encoratjar tots aquells joves que estan interessats en la política, però que no s’atreveixen a involucrar-se personalment, ja sigui pel què diran els altres o per prejudicis. Per això des de la JSA volem animar-vos a veure la feina que fem, a que participeu en les nostres trobades sense cap compromís, a demostrar-vos que la política no és només debatre sobre temes que considerem cabdals per al país, sinó que anem més enllà i que intentem dur-los a terme amb accions i missatges que difonem a través de diversos canals. També volem que sapigueu que, encara que no sigueu afiliats, escoltem les vostres aportacions i les treballem plegats. Perquè a la JSA som dels que pensem que sense aquesta unitat no podem avançar i, precisament allò que necessita Andorra és fer un pas endavant en molts àmbits, com són el social i l’econòmic, entre altres. Tenim moltes idees, moltes ganes de dur-les a terme, i sobretot de fer-vos partícips a tots els joves per tal que us sentiu identificats amb allò que diem i fem. 


Ahir vam fer un pas més. Ser la primera coordinadora de la història de la JSA i que tinguem la primera junta formada per dues dones és, per a mi, tot un orgull. És un pas més en aquesta evolució a la que volem dur el país. Aquesta nova Andorra que podem construir amb el suport de tots els joves.  

Acabo aquest article d’opinió donant les gràcies al Joao, que des de 2019 ha treballat molt dur per tirar endavant la JSA i a tot l’equip que fins ara ha format part de la junta, a tots els membres d’aquesta gran família que és la JSA i que han estat d’acord per unanimitat que pugui assumir el càrrec de nova coordinadora, i al Tomàs González i a l’Emma Juan, secretari i tresorera, que han decidit que fem aquest nou camí plegats.