Passades les eleccions i després de digerir el resultat i de reflexionar sobre quines han estat les causes d’aquesta debacle electoral, és moment que des de la JSA comencem a treballar per tal de tornar on érem i evitar que aquest vaixell s’enfonsi del tot. Ara no podem abaixar la guàrdia, ja que ens espera molta feina per endavant. Sobretot hem de començar a preparar unes eleccions comunals que ens pot permetre reconduir la situació de crisi a causa dels mals resultats del passat 2 d’abril.

Comencem nova legislatura, ja que aquest passat 2 d’abril ens ha deixat un passat i un després en els joves que creiem en el canvi de la majoria. És per aquest motiu que des de la JSA volem impulsar una sèrie de trobades per posar en comú inquietuds, dubtes i sobretot experiències personals sobre com estan afrontant aquests joves les diferents problemàtiques que tenim actualment com habitatge, salari mínim insuficient, dificultats per trobar feina... I sobretot si afronten amb optimisme o no aquesta nova legislatura que tot just comença.

S’apropen nous canvis, nous rumbs que poden permetre que el PS torni a deixar el llistó ben alt i que la gent cregui en nosaltres, ara cal treballar de valent i demostrar a la nostra gent (joves i no tan joves) que nosaltres seguim aquí, que no abaixem els braços davant l’adversitat i ara més que mai hem d’estar units pel que pugui venir i creure en nosaltres mateixos i del que som capaços de fer. Vull aprofitar per fer una crida a la confiança cap a nosaltres, ara més que mai i que a partir del 20 de maig començarà una nova etapa que n’estic segur que serà molt positiva per a tots nosaltres.

Pel que fa a les nostres trobades, aquestes han de servir també per captar nous membres de la JSA que facin enfortir-la i engrandir-la i que tots units siguem capaços de treballar i defensar el que creiem que és just i sobretot que aquests joves prenguin consciència de quins són els problemes que els envolten actualment i que poden formar part d’un equip que lluita per un canvi necessari perquè la qualitat de vida augmenti i sobretot aconseguir un futur millor pel nostre país.

És per això que pròximament s’informarà a través de xarxes socials i altres mitjans de comunicació futures trobades obertes a tots els joves que vulguin dir la seva i vulguin ser partícips del canvi i futur del nostre estimat país. Vull aprofitar també per tornar a recalcar una frase que ja vaig deixar caure en un dels meus articles anteriorment i que és important que els joves tinguin una cosa molt clara: El futur dels joves està en joc i que ens hi juguem massa per a estar de braços plegats!

Per acabar voldria donar el meu suport als 3 consellers electes, companys de partit que tot just comencen nova etapa al Consell General i desitjar-los molts encerts en aquesta nova legislatura que tot just ha començat i de segur que defensaran al 100% totes les propostes que vam presentar al nostre programa electoral. L’hora de la veritat ha arribat i ara cal posar les cartes en joc damunt la taula, perquè el futur dels nostres ciutadans està en joc, i el més important està en joc el futur d’Andorra.