El passat dia 7 de maig es va fer la renovació de càrrecs a la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra en la qual vaig ser escollit com a nou coordinador i on estaré acompanyat per Ahinara Gil com a secretària i amb la continuïtat com a tresorera d’Emma Juan. A elles vull agrair les ganes i la confiança de treballar plegats pel present i pel futur dels joves. També voldria aprofitar aquestes línies per a agrair la tasca de la coordinadora sortint, Maria Nazzaro, ja que ella és l’exemple que em vull aplicar en aquest nou repte que tot just acabo d’assumir.

Vull deixar constància en aquestes línies que la nova junta es proposa continuar en la mateixa línia de treball com s’ha fet fins ara prioritzant i fomentant la participació juvenil a la política, així com fer arribar al Consell General la veu dels joves per donar propostes i solucions als problemes que el col·lectiu viu actualment.

Queda molta feina per fer, però allò que tinc clar és que la JSA s’ha de moure i s’ha de donar a conèixer encara més. Per això, la nova junta i tots els membres que formen aquest col·lectiu hem de treballar a organitzar actes, esdeveniments i altres activitats que permetin atreure els joves i que mostrin interès en la política i en les problemàtiques que actualment ens afecten i també que tinguin la paraula i expliquin les seves inquietuds, pors, dubtes, etcètera. Un altre objectiu que es marca la nova junta és continuar amb les propostes de l’Acord de Joventut que ja vam començar a treballar en l’anterior junta, ja que és important que moltes d’aquestes propostes s’arribin a dur a terme.

El proper 20 de maig es produirà un canvi que esperem que sigui positiu pel Partit Socialdemòcrata i que permeti afrontar amb força i energia tot allò que està per venir. Des de la JSA volem donar plenament el nostre suport a les candidatures que s’hi puguin presentar.

Vull aprofitar també per donar les gràcies a tots i cadascun dels meus companys i companyes del partit que han dipositat la seva confiança en mi per a liderar la JSA i també als meus amics i la meva família que sempre han cregut en la meva persona.

Comença una etapa de canvi, una etapa que espero que sigui un abans i un després al PS i que, de ben segur, ben aviat podrem celebrar plegats un triomf de la feina que encara queda per fer. Només dues paraules em venen al cap ara mateix: Paciència i confiança!

Per acabar desitjar molts encerts a la nova junta de la JSA i a la nova executiva del PS, que es donarà a conèixer properament, perquè plegats tornarem a deixar el llistó del Partit Socialdemòcrata ben alt.