Celebrem que la nostra idea original hagi resultat en una iniciativa conjunta de Proposta d'Acord per part de totes les joventuts polítiques i les forces parlamentàries representades al Consell General

Maria Nazzaro, coordinadora de la JSA: “Avui és un dia que estic molt contenta per haver entrat a tràmit les propostes dels joves, treballades des de fa un any i mig. Ens porta a tenir moltes ganes perquè es pugui aprovar i seguir treballant cap al futur dels joves, proposant coses i que aquestes es duguin a terme”.

Joao de Melo, coordinador quan la iniciativa es va posar en marxa: “Avui és un dia molt important, molt històric pels joves, ja que totes les forces polítiques han arribat a una Proposta d’Acord que s’ha entrat a tràmit. En aquesta Proposta d’Acord hi ha 72 propostes en onze àmbits diferents i crec que realment és molt gran allò que hem aconseguit entre tots els joves. Portem treballant des de fa més d’un any i el resultat, amb l’objectiu comú que són els joves, es veurà reflectit completament amb la Proposta d’Acord. És un èxit tot allò aconseguit avui i que totes les forces polítiques s’hagin involucrat d’una forma tan important com ho han fet”.

Llegeix la nota de premsa conjunta amb totes les forces polítiques aquí